7 Haziran 2015 Pazar

İhanet Altını (Predator Cities, #2)

Kitap Adı: İhanet Altını
Özgün Adı: Predator's Gold

Kitap Yazarı: Philip Reeve
Çeviren: Müren Beykan & Fulya Yavuz
Yayınevi: On8
Sayfa Sayısı: 366
Baskı Yılı: 2014


"Hester elini boynuna götürmeye çabaladı; ama ilaç etkisini çok çabuk gösteriyordu, kol ve bacakları artık itaat etmez olmuştu. Bağırmaya uğraştıysa da, baykuş ötüşü gibi bir ses çıkarabildi yalnızca. İleriye doğru bir adım attı, düştü; yüzü, adamın çizmelerinin dört beş santim yakınına geldi. Adamın, "Çok üzgünüm," dediğini duydu; sesi titrek ve uzaktı."

Olaylı seri Yürüyen Kentler'in ikinci kitabıyla karşınızdayım :D Birinci kitabın vlogunun altına bu kitap için video çekmeyeceğimi yazmıştım. Gerek yok gerçekten, kitabı beğenmedim işte. Söyleyecek bir şey yok :D

İlk kitabın sonunda büyük bir olay oluyordu, onunla ilgili bile detay yok ya. Bu adam inanılmaz :D Enfes bir konuyu berbat etti bıraktı :D Doğrusu, bu kitap biterken merak ettirerek bitti. Acaba ne olacak diye düşünmüyor değilim ama onu da yarım yamalak öğrenebilmek için iki kitabı da okumam lazım. Onun için de vakit harcayamam, elimde okunmayı bekleyen harika kitaplar var.



Bu kitapta da kovalamaca falan devam ediyor işte, şehirler birbirini yiyor falan filan :D Acayip sıkıcı ya, baya sıkıcı :D Bu kitap da iki tane ödül almış, ama neye almış inanın bilmiyorum. Kitabı bitireli bir hafta oldu. Seri o kadar sıkıcı ki artık konuyu falan da çok hatırlayamıyorum. Beynim ikinci kitapta okuduklarımı kaydetme zahmetine bile girmemiş :D

Öyle işte, bu kitap bu kadar. Seriyi çok sevenler de var. O yüzden yine de bir şans verin derim. Belki siz de çok sevebilirsiniz.


Özgün konu ve kurgu (%35): 3/5
Kurgu hala olmamış.

Sürükleyici/Akıcı olma (%45): 2/5 
Bu kitap daha sıkıcıydı sanki. 

Çeviri ve baskı kalitesi (%5): 5/5
Çevirisi iyi, en azından onda bir problem yok :D

Orijinal isim (%10): 1/5
Altın'dan yakalamışlar mı biraz? :D

Güzel kapak (%5): 4/5 
Kapakları seviyorum ben, kapaklara laf yok.

Final puanı: 2,5

2 yorum:

  1. Mimlendin :) http://kitaptanblog.blogspot.com/2015/06/mimlenmisim.html

    YanıtlaSil