6 Mart 2015 Cuma

CNR Kitap Fuarı

Merhabaaaa,

Fuar olur da ben gitmez miyim? Tabii ki gittim :D Aslında çok da bir şey almadım, sadece 8 kitap :D İlgilendiğim kitapların çıktığı çoğu yayınevi gelmemişti, o yüzden bir Tüyap değil :D Aslında fuara yine almak istediklerimin listesiyle gittim ama aldığım 8 kitabın sadece 3'ü listeden. Yine görünce dayanamayıp aldığım kitaplar oldu :D Neyse, neler almışım ona bakalım.


1. Cerrah - Tess Gerritsen - Doğan Kitap
2. Çırak - Tess Gerritsen - Martı (Elimde Rizzoli & Isles serisinin 3,4 ve 5. kitapları vardı ama ilk ikisi olmadığı için bir türlü başlayamamıştım. O yüzden daha kapıdan girer girmez Cerrah ve Çırak'ı aldım :D)
3. Gölgeler - Ilsa J. Bick - Dex (Fuara gitmeden Küller'i okumaya başlamıştım. O yüzden ikinci kitabı da aldım. Küller'in yorumu da birazdan gelecek.)
4. 19. Departman - Will Hill - Dex
5. Kızıl Ejder - Thomas Harris - Nemesis (Kızıl Ejder'i sanırım Görüğüne Asla İnanma'daki katil okuyordu. O kitabı çok sevmiştim, o yüzden bunu da alıp okumak istedim. Bir de kitabın kapağı çok güzel :D)
6. Yabancı - Melissa Landers - Go
7. Tanrılara Neden İnanırız - J. Anderson Thomson Jr. & Clare Aukofer - Okuyanus
8. Sherlock Holmes El Kitabı - Ransom Riggs - Nemesis (Bunu niye aldım çok bilmiyorum, öyle güzel duruyordu hem de ucuzdu aldım :D)

Herkese keyifli okumalar!

10 yorum:

  1. Katılımcı listesinde GO yayınlarını görememiştim. Yabancı benim de listemde olan bir kitap sizde görünce sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Go fuara gelmedi zaten :( Ben bi sahaf standından almıştım onu :)

      Sil
  2. Güzel kitaplar seçmişsiniz. :)

    YanıtlaSil
  3. tess'in iki kitabını da beğeneceğine çokçok eminim :) sonra da günahkar'ı okursan seti tamamlarsın :D :D 8 numara bende de var ama okumak içimden gelmedi hiç :/ yabancı kitabının da kapağını beğenmiştim ama almadım daha :)
    iyi okumalarrr!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tess'den daha önce Gece Nöbeti ve Hasat'ı okumuştum, o yüzden benim de beğenmeme gibi bir endişem yok :) Aslında ben Yabancı'nın kapağını beğenemedim ama konusu ilgimi çektiği için aldım :D

      Sil
    2. gece nöbeti güzeldi ama :D
      kapak mıknatıslıydı ya.. onu beğendim ben.. uzaylılar.. pek ilgimi çekmiyor :/

      Sil
    3. Mıknatıs zaten müthiş olay :D

      Sil
  4. ya tess'in çırak, cerrah, günahkarı falan Rizzoli&Isles serisi olarak geçiyor ama sonuçta cinayetlerin bir bağlantısı yok ki oku işte hjdkflg

    (yoksa var mı :o )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa öylemiymiş, boşuna bekliyor o zaman kitaplar aylardır :D

      Sil